specifikationer for en lille formfaktor pc

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-15

I computing verden , " form faktor " refererer til den fysiske størrelse af en computer eller en del . Small Form-Factor computere er normalt omkring en tredjedel af størrelsen af en fuld størrelse stationær computer , selv om der ikke standard , fast størrelse findes

Du skal bruge: .
USB ledning
. Zune software .

Bundkort Type

To typer af bundkort for at opbygge små formfaktor (SFF ) computere . Den mATX standard størrelse er 6,75 inches ved 6,75 inches . Disse Micro ATX ( Advanced Technology Extended ) bundkort er de mest udbredte og omkostningseffektive i SFF bestyrelser . Mini ITX boards er lidt mindre på 6,7 inches pladsen , men de er også kapret for at bruge mindre strøm . Udover disse to standarder , bruger mange SFF computere ikke- standard bundkort , der kun er forenelige med den pågældende computer model .

Kølesystem

Mindre computerens kabinet størrelser betyde mere varme koncentreret i et mindre område , fordi alle computerens komponenter generere nogle varme . Nogle SFF computere , ligesom Shuttle , skal du bruge en specialiseret vandkølingssystem , der kombinerer en køleplade, metalrør , og en ventilator til køling af processoren . Drive fans , som er knyttet til den ene side af en harddisk , også køle ned SFF computere . Tilfælde for SFF bygning tider omfatter en temperatur kontrolpanel på forsiden .

Opgraderinger

Ulempen ved SFF computere er den manglende interne plads til opgraderinger . Selv om mange omfatter to harddisk bugter, for eksempel , er det bedst kun at installere ¨¦n. Mindre bundkort har færre hukommelse slots og ekspansion kort slots , generelt to for hukommelse og en udvidelse slot til at installere et skærmkort .


Previous:nothing Next:Forholdet mellem grafikkort og ram 

Kommentarer

Code:
change