spørgsmål for at hjælpe indsnævre dine valg på en bestemt computer type

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-10

Om kigger på at købe en computer for første gang eller ønsker at erstatte en uundgåelige eller ældre model , du har noget i tankerne til den nye computer . Checke ud annoncer og taler med computeren sælgere kan få forvirrende-selv lammende . Der er spørgsmål, du kan spørge dig selv , som vil hjælpe med at vælge den rigtige computer type til dit behov .

Skal jeg have en bærbar computer ?

Hvis du planlægger at bruge computeren ved et skrivebord og har ingen planer om at flytte computeren fra et sted til et andet , vil du sandsynligvis være på udkig for at købe en stationær computer . En desktop computer giver mulighed for en større skærm og typisk giver mere ydelse bang for din sorteper . En desktop er ofte lettere at opgradere end en bærbar computer og holder længere , netop fordi den forbliver stationær .En bærbar computer er kompakt med tastatur og skærm i ét . Du kan købe store bærbare computere, der fungerer ligesom en desktop , og du kan købe små bærbare computere , som er let flyttes rundt . I dag har du mulighed for at små bærbare computere, herunder netbooks , der passer nemt i mange håndtasker . Hvis du har planer om at tage din computer sammen , uanset hvor du går eller har brug for det til rejser , ikke blot en bærbar computer , men også en netbook .

Hvad skal jeg bruge min computer til ?

Hvis du bruger computeren til tekstbehandling og til at downloade billeder og til at kommunikere via e-mail og sociale netværk , kan en netbook være alle den computer , du har brug for . Disse mini-bærbare computere er bygget til at være bærbare og internetadgang , og omfatter en indbygget webcam. Flere og flere bærbare computere tilbyder også det indbyggede kamera . Hvis du gør projektering og grafik , skal du have en MMS -kompatibel computer , der håndterer mere intens brug .

Hvad hvis jeg en gamer?

En gamer har brug for en computer med en stor kapacitet , som kan håndtere store downloadede filer hurtigt og effektivt . En lille bærbar eller billige desktop ikke har den nødvendige kapacitet til effektivt spil .

vil softwaren jeg vil bruge arbejde godt på computeren ?

Hvis du har specifikke software , du skal bruge , ikke købe computeren og håber software fungerer . Køb software og kontrollere dens specifikationer . Køb en computer, der opfylder disse specifikationer.

kan jeg se film ?

Hvis du har cd'er eller dvd'er, som du ønsker at bruge , skal du sørge for at købe en computer, der har en dvd inkluderet . Netbooks og nogle meget tynde bærbare computere ikke .

Hvor meget computer Kan jeg råd til?

Du kan købe netbooks og små bærbare computere , især på salg , for $ 300 på op . Gaming og multimedie-stand computere vil koste mere end en computer , der anvendes til lette applikationer som tekstbehandling og social networking .

Hvad skal jeg ellers vide om min fremtid PC ?

Fortsæt med at stille spørgsmål , indtil du er tilfreds med, at dine spørgsmål er blevet besvaret . Spørg venner eller dine børn , som forstår computere , til råds . Spørg computer reparation mennesker . Mens du kan eller bør stille sælgere spørgsmål , realisere deres job er ikke at tilfredsstille dine spørgsmål , men at sælge dig en computer . Også klar over nogle sælgere vide lidt mere , end du om specifikationerne af computere til salg .


Previous:nothing Next:hvordan man kan sammenligne æble & HP-computere 

Kommentarer

Code:
change