Tak for besøget www.pcfly.info, herefter "pcfly.info" pcfly.info ejes og drives af formodninger Corporation.
Hjælp af oplysninger indsamlet på pcfly.info site, accepterer du at være bundet af følgende vilkår og betingelser, herunder vores Privacy Policy. Hvis du ikke ønsker at være bundet af vores vilkår og betingelser eller vores privacy policy den eneste mulighed er ikke at bruge pcfly.info oplysninger.
Brug pcfly.info indhold
Oplysninger fra pcfly.info er beskyttet af amerikanske og udenlandske ophavsrettigheder og andre love.
pcfly.info tillader besøgende at se og lave en enkelt kopi af indholdet til offline, personlige, ikke-kommerciel brug. pcfly.info Materialet må ikke sælges, reproduceres eller distribueres uden tilladelse hotel888. Du kan oprette trykte genoptryk forespørgsler, bedes du kontakte os.

Disclaimer
Information fra pcfly.info er af generel karakter og er ikke beregnet til at blive en erstatning for professionel rådgivning, herunder men ikke begrænset til medicinske, økonomiske og juridiske rådgivning.

Alle oplysninger "som de er." Selvom vi bestræber os på at levere præcis information, kan vi ikke krav, løfter eller garantier omkring nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​oplysningerne fra hotel888. Oplysninger fra pcfly.info kan til enhver tid ændres uden varsel. pcfly.info fralægger sig ethvert ansvar i forbindelse med generelle oplysninger, den giver på nogle af deres sider.

Besøgende bruger pcfly.info kun indhold på egen risiko. Under ingen omstændigheder skal pcfly.info anledning til nogen tredjepart for skader i relation til at bruge eller ikke bruge indholdet, om krav er avancerede på kontrakt, tort eller andre juridiske teorier.

pcfly.info støtter ikke et produkt, service, sælger eller tjenesteyder, der er nævnt i nogen artikler eller associerede reklamer.