hvordan man konfigurerer en USB-port ved hjælp af Visual Basic

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-06-25

Visual Basic ( VB ) er et velkendt event-driven programmeringssprog, som er en vigtig komponent i Microsoft 's . NET programmering miljø . Visual Basic er bagudkompatibel med COM programmering model og er bedst kendt for at indarbejde foruddefinerede brugergrænseflade komponenter , der tillader programmører at skabe grafiske brugerflader ( GUI 's ) til programmer i en signifikant reduceret tid . Du kan også konfigurere USB -port oplysninger ved hjælp af Visual Basic adgang til COM programmering model .
1
Åbn en Visual Basic -projekt i din Integrated Development Environment . . Når dit projekt er indlæst , skal du åbne programmering vinduet til den del af dig program, du ønsker at konfigurere USB enheden kommunikationsporten .
2 .
Opret en ny klasse medlem, der udvider systemet . IO. Ports. SerialPort med følgende kode erklæring : .
ven SelectedPort Som System. IO. Ports. SerialPort
3
Oprette et håndtag til computerens serielle port . Et håndtag vil give dig adgang til de data, der er forbundet med havnen og ændre konfigurationen oplysninger . Indtast følgende kode til at oprette den serielle port håndtag : .
selectedPort=My. Computer. Ports. OpenSerialPort ( " COM4 " , 9600 , Parity. None , 8 , StopBits. One )
4

bekræfte forbindelsen til USB- seriel port er operationelt . At gøre dette , skal du indtaste følgende kode :
selectedPort. Handshake=Handshake. RequestToSend
5
Skift læse og skrive timeout konfigurationsvariable af USB seriel port . . Indstillingerne er lavet i millisekunder , så en værdi af 1000 er ca ét sekund. Koden til at konfigurere læse og skrive timeout indstillinger :
selectedPort. ReadTimeout=1000
selectedPort. WriteTimeout=1000


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:nothing 

Kommentarer

Code:
change