Forskellen mellem usb -kabel og USB til seriel kabel

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-07-14

USB og USB-til-seriel kabler er af afgørende betydning for moderne computere, forbinde computere og ydre enheder som printere , kameraer eller bærbare musikafspillere . USB-til-seriel kabler , dog generelt bruges sammen med ældre computere og perifert udstyr , hvor et af punkterne ikke har en USB- port

USB Forbindelser

" USB " står for Universal Serial Bus . Det er en type forbindelse designet til at være kompatible på tværs af computer -platforme , nem at tilslutte og nem at sætte op . USB- stik og porte er små og firkantede .

serielle forbindelser

Serial stik forbindelse via små ben inde i stikket og havnen , og typisk er de trapezformet eller runde . Serielle porte og stik er ofte fundet på ældre printere og joystick .

USB -kabel Bruger

Et USB-kabel typisk forbinder en USB- enhed, såsom et kamera eller printer til computeren .

USB -til-seriel kabel Bruger

En USB -til-seriel kabel forbinder en computer eller perifer med en seriel port til en med en USB- port . Det kan også konvertere en hardwired seriel stik , som dem der findes på nogle ældre printere , til en USB- tilslutning til en moderne computer .

Typer

Få det rigtige kabel for de elementer, du forbinder . Der er mandlige og kvindelige stik til USB og seriel , samt forskellige størrelser af serielle stik og USB stik , inklusive USB-A , USB-B , Mini USB og Micro USB .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man kan konvertere ATA IDE kabler til USB-kabler 

Kommentarer

Code:
change