hvad er en cylinder på en usb -kabel ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-07-27

USB- kabler er beregnet til at flytte oplysninger mellem en computer og en anden enhed , såsom en printer eller et kamera , ved meget høje hastigheder . Bidrage til at maksimere hastigheden på dataoverførsel , mange kabler kommer med cylindre er knyttet til dem i nærheden af én eller begge ender

Du skal bruge: .
Trådløs printer
Trådløse netværk.
USB trådløse opsætning kabel .
Installations-cd'en .
Navn på trådløst netværk og en adgangskode.

elektromagnetiske felter

Elektromagnetiske felter opstår, når el er sendt via et kabel .

typer enheder

Dagens computere har som regel flere komponenter er knyttet til dem med USB -kabler , herunder printere , tastaturer , mus , PDA'er og kameraer . Hver af disse kabler genererer et elektromagnetisk felt , når i brug.

Ferritkerner

Ferritkerner , eller drosler , er cylindre af ferrit , der er knyttet til et kabel for at minimere elektromagnetisk støj , når data sendes via et kabel .

Sådan fungerer

Kernerne arbejde ved at indsamle ekstra elektromagnetisk energi og omdanne den til minimale mængder af varme , der er spredes i luften .

Hvad det vil sige

Med den ekstra elektromagnetisk undertrykt energi , kan datastrømmen hurtigere over kablet , da der er mindre interferens . Lavere interferens kan også betyde færre fejl, der kræver oplysninger, der skal re-sendes disse fejl bremse kommunikationen mellem computeren og enheden .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:instruktioner til en bootbar usb 

Kommentarer

Code:
change