hvordan man finder ud af, om en personlig computer har USB 2,0

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-07-29

Kontrol af en ældre personlig computer for at se om det har USB 2,0 er ikke så kompliceret eller tidskrævende . Processen kan udføres af enhver computer novice uden at skulle betale for edb-støtte . De følgende instruktioner gælder for Windows XP

Du skal bruge: .
Bordplade PC
. Windows XP .


1 .
Mens der på den Windows- skrivebordet top , gå ned til det nederste venstre hjørne og klikke på " Start "knappen for at åbne startmenuen som vist på det første billede . Igen disse instruktioner er til brug med Windows XP Home Edition , og du skal være logget på som som administrator .
2 .
Flyt markøren hen til " Min Computer " ikonet og højreklik på den for at åbne op for en mindre menu . I bunden af denne menu kigge efter ordet "Egenskaber" . Flyt markøren hen over " egenskaber " og klik på den for at åbne et nyt vindue , som vist i det andet billede .
3 .
Øverst i vinduet er et sæt af faner , er en med titlen " Hardware " . Klik på fanen Hardware for at åbne et andet vindue, som vist på billedet 3 . Se efter på knappen "Enhedshåndtering" og klik på det åbne et andet vindue .
4 .
vinduet Enhedshåndtering skal se ud som en på billede 4 . Der vil være en liste af titler. Rul ned til titlen: " Universal Serial Bus -controllere " . Titlerne skal være i alfabetisk rækkefølge , hvilket placerer det i nærheden af eller i bunden .
5 .
Meddelelse til venstre for hver titel er der en lille boks med en " + " symbolet i det . Klik på dette symbol til venstre for Universal Serial Bus -controllere titlen for at åbne endnu en liste af titler under den . Denne udvidede liste over titler viser USB -controllere , du har , og deres typer . Hvis en af disse titler indeholder ordet " Enhanced ", så har du USB 2,0 . I 5. billede viser et af de navne forbedret og så denne computer har USB 2,0
Under ressourcer dernede er links til nogle af mine andre artikler om computere og software . Tjek dem ud og giv dem og denne artikel , tak .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man formatere en USB-drev fra mac til pc 

Kommentarer

Code:
change