hvordan man kan overføre fra en computer til tv via usb

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-07-12

Chancerne er du har en masse fotografier og billeder gemt på din computer . Det er sikkert de digitale fotografier ville se endnu bedre på dit fjernsyn . Med det rigtige udstyr , kan du overføre ferie fotos til dit TV og oprette en one-of-a-kind diasshow, venner og familiemedlemmer er sikker på at elske
1 .
Sørg for at din tv har en USB- port . Kig på bagsiden af tv for en lille firkantet sprække til USB tommelfinger drive vil passe . Hvis tv'et ikke har en USB- drev indbygget , DVD-afspilleren er knyttet til det måske . Mange nye DVD- afspillere kommer med USB- porte , så ejere til at overføre fotografier og andre filer til et tv .
2 .
Tænd computeren, og sæt en USB-nøgle til en fri plads på din computer . Find de filer, du vil overføre . I mange tilfælde vil disse fotografier blive placeret i " Mine billeder "eller " My Documents " mappe .
3 .
Fremhæv de filer , du vil overføre, skal du højreklikke og vælge " Kopi. " Så fremhæve det drevbogstav , der svarer til din tommelfinger drev, højreklikke og vælge " Sæt ind " fra menuen . Dette vil overføre filer til din USB tommelfinger drev .
4 .
Indsæt tommelfingeren køre ind i sprækken på dit tv eller dvd -afspiller . Brug TV eller DVD fjernbetjeningen for at afspille diasshowet .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man finder , der er 2,0 USB-porten på min computer 

Kommentarer

Code:
change