hvordan man kan tilslutte en USB til IDE-kabel

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-07-10

IDE er en fladkabel oftest bruges til at forbinde indre CD /DVD og harddiske til en computer . Der er ingen IDE -porte findes på ydersiden af en computer . Hvis du ønsker at tilføje ekstra lagerplads til computeren , interne harddiske og CD /DVD -drev er billigere end eksterne . Hvis du ikke har planer om at flytte dit drev rundt , spare penge ved at købe et internt drev og bruge en USB til IDE kabel adapter

Du skal bruge: .
CD /DVD -drev
USB til IDE adapter .
IDE -kabel .
Driver installation disk .


1 .
Sæt USB til IDE kabel adapter i en ledig USB- port . Den anden ende vil få et stik til IDE kabel og et strømstik . Fordi CD /DVD eller harddisk kræver ekstra strøm til at køre , skal du tilslutte netledningen til en nærliggende stikkontakt .
2 .
Indsæt driverinstallationen disk og vent et øjeblik for installationsguiden til lanceringen. Læs og accepter licensaftalen , og følg de resterende trin for at fuldføre føreren opsætningen .
3 .
Sæt IDE -kablet i IDE ende af adapteren . Tilslut den anden ende af kablet i IDE-port af drevet . Computeren kan angive den har opdaget et nyt stykke hardware .
4 .
Indsæt driverinstallation disken til hardwaren . Hvis du installerer en ny cd /dvd-drev , skal du indsætte denne disk i den gamle drev ( vil computeren ikke ved endnu , hvordan man håndterer den nye enhed ) .
5 .

Vent til installationsguiden for at indlæse , og følg derefter anvisningerne for at afslutte installationen af driveren . Du kan nu begynde at bruge den enhed, du har tilsluttet USB til IDE adapter .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man bruger en parallel usb adapter med Windows XP



 

Kommentarer

Code:
change