Sådan sætter du en usb controller til et tastatur og mus

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-08-21

Du kan tilslutte mange forskellige typer enheder til din computer via et USB- kabel . Dette omfatter din mus og tastatur . Men afhængigt af mus og tastatur , du har , kan du også være i stand til at fastsætte en anden USB- controller til tastaturet og /eller musen på dit system . Dette skyldes, at mange nye USB -tastaturer har en ekstra USB -port , så du kan tilslutte flere produkter til din computer via en USB- port

Du skal bruge: .
USB-tastatur
. USB-controller .
Driver installations-cd'en .


1 .
Tjek din USB-tilsluttede tastatur til en ledig USB- port på siden af hardware. Du har brug for denne ekstra port på tastaturet for at indstille en ekstra controller til det .
2 .
Sæt USB- kablet løbe ud af controlleren ind i porten på siden af tastaturet . Musen typisk sluttes til en USB- port på siden af tastaturet .
3 .
Indsæt driver installations-cd'en til USB-controlleren i cd-drevet på computeren . Vent et øjeblik for føreren installationsguiden til lanceringen.
4 .
Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen af driveren . Du kan nu begynde at bruge din USB- controlleren med computeren .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man kan konvertere fra USB til en firewire 

Kommentarer

Code:
change