den bedste usb computerens højttalere

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-08-13

En vigtig fordel ved USB -højttalere er, at en enkelt kabel kan bruges til både strøm og taleren signal . Højttalerne er både kompakt og kan levere fremragende lyd . Disse funktioner gør USB-drevne højttalere især populær hos bærbar computer brugere, da de fleste bærbare computere giver dårlig lyd fra deres installerede højttalere .

Logitech V20 Notebook Speakers

Logitech V20 Notebook Speakers har været til rådighed siden 2006 , og de er stadig højt ratede . Side -by-side fastgjort stereohøjttalere med en rejse sag , er V20 talere kendt for deres fremragende høj rækkevidde og basgengivelse . Rapporter bemærk mid-range er til stede, og forvrængning kan forekomme ved høje lydstyrker . Den Logitec V20 højttalerne kun arbejder med computere, der kører Windows . Omkostningerne for V20 Notebook Speakers er omkring 60 dollar .

Altec Lansing Orbit USB iML237

Den Orbit USB-højttaler er meget kompakt med en rund form . Den flip- out stand giver taleren skal stablet op på en 45- graders vinkel . Den nuværende model for Orbit USB 3,4 inches i diameter og 2 inches i højden , og det kommer med en neopren bæretaske . Lyden er ikke så god som nogle af talerne med to separate sider til stereo . Prisen for en Orbit USB er omkring $ 50.

Kensington Pocket Speakers

Kensington Pocket Speakers er hængslet i midten til at folde som en pung og let passer ind i en lomme eller bærbare sag rum . Talerne har deres egen lydstyrkeregulering . Lommen højttalerne er de laveste priser i denne liste , som findes på omkring 15 dollar . De er kompatible med både Mac og Windows -computere .

Tritton Sound Bite bærbare højttalere

Den Tritton Sound Bite højttaler er også rund i formen , men omfatter tre talere . En subwoofer er i midten , og en del af højttaleren folder åbne , afslører to små stereohøjtalere . The Sound Bite er prissat til omkring 30 dollar . En Xtreme version af Øresund Bite er også tilgængelige, som tilføjer MP3 -indgang, hovedtelefon udgang og volumenkontrol for omkring $ 15 mere . Begge modeller arbejder med Mac og Windows .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man finder en driver til en usb til seriel konverter 

Kommentarer

Code:
change