hvordan man kan konvertere en SATA -drev til usb

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-08-04

SATA , Serial Advanced Technology Attachment , er den teknologi, der har erstattet de ældre , og langsommere ATA -system. Der er mange eksterne harddiske på markedet , men de er betydeligt dyrere end interne harddiske . Du kan nemt konvertere en intern SATA harddisk til en ekstern USB -harddisk med et par enkle vedhæftninger

Du skal bruge: .
Ekstern SATA til USB -harddisk kabinet

Sådan Konverter en SATA -drev til USB


1 .
Køb en ekstern harddisk kabinet , der korrelerer med dataoverførselshastighed på din harddisk . Hvis din harddisk har en dataoverførselshastighed på 480 Mbps , bør du købe en harddisk kabinet, der understøtter en dataoverførselshastighed tæt til dette nummer . Hvis harddisken kabinet er for langsom til din harddisk , kan det ikke fungere ordentligt , fordi nogle af de processer vil blive bremset eller blokeres .
2 .
Træk harddiskkabinettet fra den eksterne harddisk kabinet .
3 .
Tag SATA kabel fra indersiden af harddisk kabinet og sætte det ind i SATA -porten på harddisken . Sæt 4- pin strømstikket på harddisken kabinet i strømstikket på bagsiden af SATA -drev .
4 .
Skub harddisken ind i harddisken buret og passe det tilbage til den eksterne harddisk kabinet .
5 .
Tag USB- kablet fra den eksterne harddisk kabinet og sætte det ind i USB- porten på din computer . Tryk på afbryderknappen på harddisk kabinet , hvis man er til stede .

gode råd og advarsler


  • Hvis din eksterne USB- harddisk kabinet kom med en manual , høre det til specifikke oplysninger om installation af en harddisk .


  • Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man krog en usb printer til et netværk     

    Kommentarer

    Code:
    change