hvordan man kan opdatere fra en 1,0 usb port til en 2,0 usb -port på en desktop

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-08-23

Hvis du har en computer , der er flere år gammel , kan det have USB 1. 0 porte og ikke USB 2. 0. Selv om havnene ser identiske , USB 1,0 -porte efterslæb i forhold når det kommer til dataoverførsel hastighed. Nogle nyere eksterne harddiske og andre hardware vil ikke engang fungerer på den ældre USB- porte . På grund af dette bør du opdatere dine ældre USB 1,0 -porte til USB 2,0

Du skal bruge: .
Computer
Stjerneskruetrækker .
USB 2 .
0 intern port kort .
Driver installations-cd'en .


1 .
Power computeren ned og fjerne alle kabler er tilsluttet bag på drevet . Skru Phillips skruer omkring bagsiden af computeren. Når skruerne er gratis , kan du skubbe sagen slukke computeren, udsætter interiøret.
2 .
Find USB-portene på ydersiden af computeren , så kig ind i computeren for at finder selve USB-kort . USB -kort forbinder til den store computer bord , også kendt som bundkort .
3 .
Fjern den aktuelle USB -kortet fra bundkortet og skub i den nye USB 2,0 -kort . Når det er på plads , tæt op af computeren , tilslut sagen og skruer , og sæt så kablerne tilbage i computeren og tænde den .
4 .
Indsæt driver installations-cd'en i computeren og vente på chaufføren installationsguiden til lanceringen. Følg korte sæt prompter fra guiden , og føreren installerer på computeren . Du kan nu begynde at bruge USB 2,0 -porte .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man kan konvertere usb til strøm 

Kommentarer

Code:
change