hvordan man kan reparere en usb -kabel

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-08-17

Reparation af beskadigede USB -kabler er ofte opnås gennem udskiftning af kablet . Det er ofte mere hensigtsmæssigt at købe et nyt kabel , som reparere eventuelle skader kan være dyrere end et nyt kabel . Hvis du beslutter dig for at reparere dit kabel , skal du tålmodighed , en ny stik for enden , og i de fleste tilfælde , en lodning pistol . Processen kan være lang , men hvis du ønsker at beholde din eksisterende USB-kabel , kan du foretage reparationer

Du skal bruge: .
USB stik for enden
Lodning pistol .
Sort tape .
Hobby barbermaskiner kniv .
Wire stripper .


1 .
Afbryd de beskadigede ende af USB- kablet . Nogle kabler har USB ender, der stik til enderne af USB-ledningen , og kan let trækkes af . De fleste beskadigede USB -kabel ender vil være nødvendigt at skære ud med en bidetang .
2 .
Køb en ny USB -stik ende. Disse kan købes fra elektroniske og computer forhandlere . De fleste stik ender kommer med et stik , der har en 1-til 2- tommers længde af USB -kablet er knyttet til den . Hvis din USB-enden stik i din eksisterende kabel , skal du købe denne type USB-enden , der også nemt findes på elektroniske og edb- forhandlere .
3 .
Sæt stikket , hvis din USB accepterer disse typer ender . Når tilsluttet, test ledningen for at sikre, at det fungerer . Hvis din USB -kablet ikke accepterer plug-in stik , skæres en lille åbning i hård plast af kablet side af stikket , så omkring 1 cm af ledninger at være synlige . Der vil være en rød og sort sæt ledninger . Du kan bruge en afisoleringstang til at fjerne alle resterende plastik , så metallet af ledningerne er synlige
4 .
Tænd din lodning pistol og lad den varme op . Tryk på lodning pistol til den udsatte metaltråde af dine gamle kabel og lade hovedet let smelte hver ledning tip . Gør det samme til ledningerne i dit nye stik .
5 .
hurtigt tryk på begge ender sammen . Den røde tråde fra det gamle kabel skal knyttes til den røde ledninger fra den nye stik for enden , og det samme gælder for den sorte sæt wires. They vil næsten øjeblikkeligt skal limes som lodning køler meget hurtigt . Det betyder ikke noget i hvilken rækkefølge du forbinder ledningerne , så længe du slutter røde ledninger til rød ledninger og sorte ledninger til sort ledninger .
6 .
Trim overskydende hård plast med en hobby barberkniv kniv og dække bødet området med sort tape .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan du tilføjer en 2,0 usb -port 

Kommentarer

Code:
change