hvordan man konfigurerer en usb seriel konverter til Windows XP

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-08-15

De fleste computere i dag kører Windows XP ikke længere har serielle porte. Denne særlige havn blev fjernet til fordel for USB- porten . Dog kan du have en hardwareenhed , der kræver en seriel port til forbindelse til din computer . Hvis dette er tilfældet , skal du bruge en USB- seriel konverter . Blot at tilslutte konverteren ind i computeren , er dog ikke vil tillade, at konverteren til at fungere . Du er nødt til at konfigurere USB seriel konverter , før computeren kan genkende instruktionerne fra hardware .

Du skal bruge:
USB seriel konverter med chauffør installationsdisk
. Seriel hardwareenhed med chauffør og softwareinstallation diske .


1 .
Slut USB seriel konverter til en ledig USB- port på computeren .
2 .
Sæt det serielle kabel der løber fra den hardware enheden til den serielle slutningen af konverteren . Hvis der er fastgørelsesskruer , stramme disse . Det sikrer en sikker forbindelse .
3 .
Sæt den anden ende af det serielle kabel i hardwareenhed , hvis den ikke er tilsluttet i øjeblikket.
4 .
Indsæt driverinstallation disken konverteren. Du skal installere driveren på din Windows XP- computer til det at forstå, hvad de skal gøre med hardwaren . Følg anvisningerne , når guiden starter , indtil føreren er installeret .
5 .
Tænd hardware , og vent på, at computeren , at det har opdaget nye stykke hardware . Indsæt driverinstallation disken for den hardware du har tilsluttet til konverteren , og følg instruktionerne for at fuldføre installationen . Når du er færdig , skal du indsætte software installation disk ( der følger med hardwaren , ikke konverteren ) , og færdiggøre opsætningen af USB seriel konverter .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man kan hente slettede filer fra en USB-drev 

Kommentarer

Code:
change