hvordan man skifter en vga tastatur til en USB-forbindelse

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-08-31

Mange ældre tastaturer forbindelse til en computer via VGA- kabel . Dette kabel har en ringforbindelse havn omtrent på størrelse med en mønt . Ned-side til at have en af disse kabler er de fleste nye computere, der ikke længere brug VGA -porte . I stedet computere bruger USB- porte . Hvis du ønsker at fortsætte med at bruge din VGA tastatur, du har brug for at skifte VGA-forbindelse til et USB-kabel

Du skal bruge: .
VGA tastatur
VGA til USB -kabel .
Computer .
Driver installations-cd'en .


1 .
Sæt VGA udgang VGA til USB -kabel på VGA -forbindelse løber fra tastaturet .
2 .
Sæt USB-enden af kablet i en af USB-portene på computeren . Mest sandsynligt , du ønsker at sætte kablet i en USB -port på bagsiden af computeren . Dette skjuler kabler ud af tastaturet .
3 .
Indsæt driver installations-cd'en i cd /dvd- drev på computeren . Computeren scanner cd'en og åbner en chauffør-installationsguiden.
4 .
Følg vejledningen , der forlader alle de trin og standardindstillingerne . Klik på " Install " og føreren installerer på computeren . Du kan nu begynde at bruge dit VGA tastaturet på computeren via USB -forbindelsen.


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man kan bruge USB- porten til at oplade eksterne enheder 

Kommentarer

Code:
change