Forskellen mellem en trådløs router & en USB-adapter

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-09-15

Trådløse routere og USB -adaptere er fælles stykker af netværksudstyr , men de tjener mange forskellige formål . Til fuldt ud at forstå deres respektive bruger , er det bedst at have en elementær forankring i grundlæggende arbejde af et netværk

Routers

Den mest basale måde at forbinde en computer til internettet , er at sætte den direkte ind i et modem , som igen er tilsluttet en signalkilde --- en telefon eller ADSL linie , f. eks . Tilslutning af flere computere til samme Internet Service Provider ( ISP ) , kræver imidlertid en router . Flere computere kan oprette forbindelse til denne router , så de ikke blot at tale med hinanden (der er en Local Area Network , eller LAN ) , men at dele en enkelt modem tilsluttet en internetudbyder . Da routere står mellem en LAN og dens forbindelse til internettet , de har også sikkerhedsapplikationer .

trådløse routere

Ligesom en kabelforbundet router , en trådløs router forbindelse til internettet via et modem og tillader flere computere kan dele signalet . Forskellen er , at computere ikke behøver at være tilsluttet en trådløs router ved hjælp af en telefonledning --- routeren kommunikerer med det lokale netværk via en radio-frekvens signal kaldet Wi-Fi . Dette gør det muligt computere på netværket , der skal flyttes rundt , og for godkendte computere ikke er på netværket til at forbinde til netværket hurtigt og uden brug af et kabel .

Trådløse Adaptere

En trådløs adapter forbindes til en enkelt computer at tillade , at computeren at kommunikere med trådløse netværk . Adapteren sender og modtager data på en Wi -Fi- frekvens og kan slutte computeren til et trådløst netværk i området (forudsat at brugeren kender netværkets sikkerhedsnøgle , hvis nogen ) . Mange nyere computere har trådløse adaptere indbygget i dem direkte . På bærbare computere , der ofte eksterne trådløse adaptere kommer i form af bærbare kort, som sættes i computerens kortlæser , og på skriveborde , kan de printplader , som skal sættes i en PCI -slot i computeren , såsom en grafik eller lydkort eller --- oftere --- USB -adaptere .

USB Wireless Adapter

USB trådløse adaptere er generelt små enheder , der passer til en af computerens USB-porte . ( De er ofte kaldet " dongles " --- en generisk betegnelse for alle små plug-and- play stykke hardware . ) De adaptere er særdeles populære på stationære computere , hvor de er meget nemmere at installere , fjerne og fejlfinding end PCI -adaptere , selv om deres lille størrelse og manglende en ekstern antenne , kan gøre dem mindre pålidelige på at afhente svagere Wi-Fi -signaler , og brugere, hvis computere ikke har mange USB- porte kan være tilbageholdne med at give en op

hvordan alle dette

Du kan indstille et trådløst netværk i dit hjem , skal du tre forskellige stykker hardware . et modem , en trådløs router og en trådløs adapter til hver computer på netværket . Routere og adaptere , så er meget forskellige. Adaptere kræver minimal opsætning tid ( især USB -adaptere , som er designet til at fungere , så snart du tilslutter dem i ) , mens router setup kræver en god mængde af teknisk arbejde , især når det drejer sig om netsikkerhed .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man kan flash bios ved hjælp af en USB-enhed 

Kommentarer

Code:
change