Matrox Millennium P650 specs

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-09-25

Den Matrox P650 er et grafikkort til computere der kører en AGP grafik -system . AGP ( Accelerated Graphics Port ) system blev skabt i 1997 af Intel , der skal bruges med sin dengang nye Pentium II -processorer . Udformningen blev opgraderet med forskellige hastighed , eller X , faktorer , typisk enten 4x eller 8x AGP , som er målinger af, hvor hurtigt systemet kan kommunikere med resten af computeren .

Forenelighed

Den Matrox P650 er kompatibel med et bundkort med enten en 4x eller 8x AGP grafik slot . Fabrikanten angiver , at det understøtter Windows 2000, Windows XP og Windows Vista . Kortet er også i stand til at køre en widescreen-skærm eller flere skærme på en gang , panorering udsigten over skærme . Kortet kan håndtere op til en 2048- ved -1536 resolution når du kører en enkelt analog skærm . Med én eller to digitale skærme eller to analoge skærme , den beslutning falder til 1920 1200 og 1920 af 1440 , hhv .

funktioner

Den Matrox P650 AGP kort træk 64MB grafik RAM ( hukommelse ) og hvad Matrox henviser til dets " UltraSharp " teknologi , der giver mulighed for en skarpere billede . Kortet byder på evnen til at arbejde med andre kort i tandem til magten fire forskellige skærme på én gang . Kortet leveres med Matrox PowerDesk , et program , der giver dig mulighed for at styre de forskellige funktioner af kortet . Kortet er også udstyret med avanceret anti-aliasing til jævn afspilning ydeevne og har en funktion, der giver dig mulighed for at opdele visningen af en video , se den i fuld skærm på en skærm og i en video vindue på en anden .

Opgraderinger

Flere valgfrie opgraderinger er tilgængelige fra Matrox til P650 . Disse omfatter en TV- udgang adapter , så du kan se din computerskærm på et tv og en " triplehead ", som giver dig mulighed for at køre tre skærme på én gang i en " strakt "mode .


Previous:nothing Next:Hvordan tilslutter jeg en AirPort Extreme- kort til belkin f5d7230 -4 ? 

Kommentarer

Code:
change