RS -232 til usb konvertering

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-08

RS -232 standarden anvendes i overførslen af oplysninger fra én enhed til en anden , selv om det er ikke almindeligt at gøre det i dag . Selv om RS -232 signal ikke kan konvertere til andre , kan du bruge en adapter til at tilslutte enheden til en USB- port for at gøre den forenelig , en nødvendighed i nogle tilfælde . Af forskellige årsager , som når du ønsker at bruge en datatransmission enhed , men kun har en USB -forbindelse til at forbinde RS -232 enhed , ville du bruge den adapter

USB

forkortelse USB står for Universal Serial Bus . En USB -port er normalt placeret på bagsiden af en computer . Nogle computere har havne på forsiden for lettere adgang til dem og bærbare computere på den side . USB- porten forbinder enheder til computeren med det formål at overføre oplysninger fra én enhed til en anden . For eksempel har en flash- drev en USB- forbindelse til stikket i en port på computeren og overføre oplysningerne .

RS -232

RS -232 står for anbefalede standard -232 . Det er den standard port, der bruges på én gang til dataopsamling . Folk brugte også porten til transmission af information mellem computere og andre enheder som printere , kaldet periferiudstyr . Den TIA/EIA-232E standard seriel port erstattet RS -232 porte og derefter USB -port træder i stedet for én. De fleste moderne computere ikke længere komme med RS-232 porte pre-installeret . Men du kan købe en RS-232 add-on og manuelt installere havnen til bagsiden af computeren .

Mange enheder , bortset fra computere og ydre enheder , stadig bruge RS -232 port , som et forbindelsespunkt . Nogle musikinstrumenter og specifikke videnskabelige instrumenter bruge forbindelsen , fordi de standarder for disse særlige enheder stadig ikke har ændret sig .

Adapter Fakta

Køb og bruge en adapter lavet specielt til at tilslutte to enheder sammen . Adapteren væsentlige gør en RS -232 port acceptere en USB- baseret enhed og gør en USB- port acceptere en RS -232 enhed . Du skal bruge en adapter til at forbinde de to , fordi de bruger meget forskellige forbindelse hoveder . RS -232 bruger en 25- bens DB -25 eller 9- bens DB -9 stik hoved og USB-enheden bruger et stik hovedet med færre nåle, hvilket gør det stik meget mindre . Adaptere er tilgængelige fra enhver hardware butik , elektronik butik eller online .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan du lægger oem drivere fra en usb tommelfinger drive 

Kommentarer

Code:
change