Sådan fejlfinder du en HP Pavilion usb midi keyboard

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-09-21

En Musical Instrument Digital Interface ( MIDI ) Tastaturet er en enhed, der giver dig mulighed for at optage lyde og musik direkte på din computer . Nogle modeller af HP Pavilion serien computer omfatte lydkort støtte til et MIDI keyboard , som de fleste andre HP-computer indeholder ikke . Hvis din Pavilion computer ikke er anerkendelse MIDI keyboard eller du er ude af stand til at optage enhver lyd , en af flere forskellige hardware eller software problemer, som kan være årsag til problemet
1 .
Sluk din HP Pavilion computer helt . Fjern USB -eller MIDI -stik der går fra tastaturet til computeren . Efterse at kablerne for at sikre , at stikkene ikke er bøjede eller beskadiget .
2 .
Sæt USB-eller MIDI -stik helt tilbage i dens tilsvarende port . Tryk på afbryderknappen på HP Pavilion computer og vent på , at operativsystemet indlæses . Forsøg på at bruge tastaturet igen for at se , om problemet var med forbindelsen .
3 .
Naviger din web browser til en hjemmeside, der giver føreren software til MIDI keyboards ( se Resources ) . Find driveren til din specifikke mærke og model MIDI keyboard .
4 .
Hent den nyeste driver software til din MIDI keyboard . Installere driveren og derefter forsøge at bruge tastaturet igen .
5 .
Åbn HP Pavilion 's " Start " menuen og navigere til " Control Panel ". Klik på " System "og derefter navigere til " Hardware " fanen . Klik på " Enhedshåndtering . "
6 .
Rul ned gennem listen over enheder til indrejse mærket " Lyd , Video , og spil . " Højreklik på dit lydkort og vælg " Opdater driver ". Forsøg på at bruge MIDI keyboard igen , når den nyeste driver er blevet installeret .
7 .
Klik på lyd manager ikonet i proceslinjen i nederste højre hjørne af skærmen . Klik på " Sound Mixer . "Kontrollér at volumen -knappen ikke er indstillet til " Mute ". Fjern markeringen af " Mute ", hvis det var kontrolleret .
8 .
Forbind MIDI keyboard til en anden computer og forsøge at bruge det igen . Kontakt tastaturet producenten for at få oplysninger om en reparation eller udskiftning , hvis det ikke virker på alle computere .

gode råd og advarsler


 • Afhængigt af den specifikke operativsystem du har installeret på din model af HP Pavilion computer du kan have brug for at få adgang til et andet menupunkt for at finde de nyeste lydkort .
 • Hvis MIDI keyboard selv synes at virke , men du er ikke i stand til at optage eller dine optagelser lyder ikke rigtigt problemet vil ligge med den software, du bruger . Kontroller softwarens hjemmeside for at se om de har en support-afsnit for at løse problemet .


 • Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man bruger en usb audio interface på Cool Edit Pro 2,1   

  Kommentarer

  Code:
  change