fordelene ved egen strømforsyning usb adaptere

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-22

En selvstændig USB ( Universal Serial Bus )-adapter er en computer perifer , der giver dig flere USB- porte på din computer . USB- porten ligner en lille firkant . De fleste computere har mindst to af disse porte , men kunne have seks eller flere . De havne bruges til at fastgøre enheder til computeren-såsom printere , kameraer , mobiltelefoner , tastaturer og mus . Der er mange fordele ved at en selvstændig USB -adapter .

Intern Strømkilde

En intern strømkilde giver adapteren at trække strøm fra computeren og ikke fra en ekstern stikkontakt . Fordelen er at kunne frit bevæge adapteren uden ekstra ledninger .

kan genoplade Devices

Det med egen strømforsyning USB -adapter kan tjene som en genopladning station for nogle enheder , der passer til en USB- port , såsom nogle celle telefoner og MP3-afspillere . De fleste af disse enheder kommer med kablet til at bruge dem på denne måde .

Giver Ekstra porte

Adapteren kan sættes i en USB- port , men så give dig flere havne . Med flere porte , er du ikke begrænset til antallet af havne, computeren blev leveret med . Mere periferiudstyr kan sættes i computeren . Dette er normalt kaldes en USB -hub .

Lettere adgang

Hvis alle USB- stik er placeret på bagsiden af computeren , kan de være svære at få adgang til . Tilslutte en USB- adapter på bagsiden giver dig mulighed for at sætte navet i en lettere sted at nå .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man kan lave usb -porten 

Kommentarer

Code:
change