hvordan du installerer en USB-printer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-09-12

Opfindelsen af Universal Serial Bus eller USB -porte gav os en måde at alle anvender vores elektronik . I 2010 bruger mange elektroniske apparater USB , herunder mobiltelefoner , tastaturer , mus og digitale kameraer . De fleste printere har ophørt med at anvende de store serielle kabler og har konverteret til USB -forbindelser . En større fordel er , at teknologien har gjort det muligt løbende styresystemer til automatisk at installere støtte til enheder , når de er tilsluttet via USB . Denne teknologi ofte eliminerer behovet for manuel installation af software .
1
Opsætning af printeren på et sted i nærheden af din computer . . Efterlad masser af plads til at indsætte og fjerne papir og ændre blækpatroner .
2 .
Tilslut printerens netledning til en stikkontakt .
3 .

Tilslut printeren til computeren med USB- kablet . Sæt den til enhver ledig USB -port på computeren .
4 .
Tænd computeren.
5 .
Sæt disken i computeren , hvis det kom med en , og gør det muligt at installere driverne . Ellers så computeren kan genkende printeren og installere driverne når det er fuldt støvler op . Hvis computeren giver siger " Enhed ikke fundet , " gå til producentens hjemmeside og hente printerdrivere til din model fra " Support " sektionen .
6 .
Test din printer ved at forsøge at udskrive et dokument . Nogle printere, når installeret vil spørge dig , hvis du ønsker at udskrive en testside . Hvis printeren ikke , udskrive et dokument på computeren ved at åbne den , gå til " Filer " rullemenuen og vælge " Udskriv . "
7 .
Genstart computeren, hvis du ikke kan se den installerede printeren, efter driverne er installeret . For at kontrollere, om printeren er installeret , skal du klikke på "Start ", vælg " Kontrolpanel " og dobbeltklik på " Printere . "Du vil se din printer på listen, hvis det er installeret .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:forskellen mellem en parallel port og en USB-port 

Kommentarer

Code:
change