hvordan du tilslutter en USB -enhed til en USB- hub , før du tænder navet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-09-18

En USB -hub er en enhed, der bruges til at udvide din standard USB -porte på en computer . USB-hubs er især nyttige på bærbare og bærbare computere , hvor antallet af USB -porte er generelt begrænset , og de giver dig mulighed for at tilslutte flere USB- enheder via en enkelt havn , meget gerne en overspændingsbeskytter giver dig mulighed for at tilslutte flere strømforsyninger gennem en enkelt stikkontakt . Tilslutning af en USB-enhed til en USB- hub , før du tænder navet fungerer næsten på samme måde som forbinder det efter kraftoverførsel hub
1 .
Find USB-portene på din USB -hub . Antallet af havne til rådighed varierer fra model til model .
2 .
Tilslut USB- enheden og tænde den . Nogle USB -enheder , såsom eksterne harddiske , kører på en ekstern strømkilde og skal sluttes i og tændt , før du tilslutter til en USB hub eller havn .
3 .
Sæt USB kabel eller flashdrev i første frie port på USB -hub . Den glider lige i. Hvis du har problemer med at sætte det i , så prøv at vende USB- kabel eller enhed, så den anden side vender opad .
4 .
Slut USB- hub til nogen af computerens USB- porte . Sæt hub ind på en nærliggende stikkontakt Hvis det virker på en ekstern strømkilde .
5 .
Tænd for USB- hub og din computer . Computeren automatisk installerer drivere er nødvendige for at køre USB -hub og eventuelle tilsluttede enheder .

gode råd og advarsler


  • Hvis du bemærker USB -enheder , der udfører dårligt når den er tilsluttet via en hub , kan du prøve at forbinde dem direkte til din computer i stedet for at løse problemet .


  • Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man laver en usb guitar     

    Kommentarer

    Code:
    change