hvordan du tilslutter en ekstern USB 2,0 hub til xp

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-09-19

Enhver form for USB 2,0-og USB 1,0 eller 1,1-forlængerkabel , hub eller tilslutningskabel kan tilsluttes til en computer uden nogen specielle drivere eller software , fordi driverne til USB -forbindelser , der allerede er inkluderet i Windows XP . Tilslutning af en USB 2,0 hub til en USB- port i computeren giver dig mere porte til tilslutning af USB- enheder , og det er en bekvemmelighed , hvis din computer har kun et par USB- porte
1 .
Find USB-portene på din computer . De fleste computere vil have en USB- stik på forsiden , i nærheden af magten knapper. Men hvis din computer ikke har en på frontpanelet af din computer , skal du kontrollere bagsiden af computeren for USB -porte .
2 .
Tag den ene ende af kablet fra USB 2,0 hub , og tilslut det til USB -porten på bagsiden eller frontpanelet på din computer .
3 .
Sæt en USB- enhed , såsom en USB- mus eller kamera , til USB 2,0 hub og se, om computeren genkender forbindelsen . Hvis det ikke sker, har du sandsynligvis en defekt USB- 2 . 0 hub og bliver nødt til at erstatte det .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man kan forbinde to computere med en printer med USB 

Kommentarer

Code:
change