hvordan man bruger en USB som en diskette

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-09-18

Selvom floppy -drev er gammel teknologi , er de stadig komme i handy på lejlighed . Mange organisationer bruger stadig floppy diske til at sende data frem og tilbage , og mange hjemmebrugere har stadig stakke af disketter , der ville være for dyrt og tidskrævende at brænde til cd . Da så mange moderne computere ikke længere omfatte indbygget diskettedrev , er det vigtigt at vide , hvordan man tilslutter en diskette til USB -porten

Du skal bruge: .
USB-diskettedrev
. USB -kabel .


1 .
Tænd for computeren og tilslut USB- kablet fra floppy drev til en ledig USB -port på computeren . Sørg for, at kablet er helt på plads .
2 .
Installer driveren til USB- diskettedrev ved at indsætte den cd , der fulgte med drevet . Hvis du ikke har cd'en , skal du logge på producentens hjemmeside og hente den korrekte driver til dit operativsystem .
3 .
Indsæt en diskette i USB-diskettedrev . Højreklik på "Computer " og vælg " Explore " i menuen . Klik på " A " drevet, og sørg for du kan læse indholdet af disketten .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan du tilslutter en USB -enhed til en USB- hub , før du tænder navet 

Kommentarer

Code:
change