hvordan man bruger en usb audio interface på Cool Edit Pro 2,1

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-09-21

Cool Edit Pro er populær blandt podcastere og hjem registrering musikere på grund af det brugervenlighed og versatility. Cool Edit Pro er designet af Adobe at være en brugervenlig lyd optagelse og mixing løsning for den gennemsnitlige forbruger . Interfacet er forholdsvis let at arbejde med og har en meget mild indlæringskurve . Hertil kommer , Edit Cool Pro 2,1 er alsidig og arbejder godt sammen med mange USB audio interfaces

Brug af M-Audio Fast Track til Cool Edit Pro


1 .
Slut den ene ende af USB- kablet til porten placeret på bagsiden af Fast Track USB-interface , så og tilslut den anden ende af USB- kablet til en ledig USB- port på bagsiden af din computer.
2 .
Indsæt den cd , der blev inkluderet med Fast Track i dit cd-drev . Følg instruktionerne for at downloade Fast Track driveren til din harddisk . Du kan også gå til M-audio. com derefter gå til " Download drivere " side . Vælg " USB Audio -serien " og derefter vælge " Fast Track " og derefter vælge din specifikke operativsystem .
3 .
Åben " Cool Edit Pro " og derefter klikke på " Options " i menuen , og derefter Klik på " Device Order . " Vælg de mærkede fanen " afspilningsenheder " og derefter vælge " Fast Track "fra listen over USB interfaces.


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan du installerer High Speed USB port 

Kommentarer

Code:
change