hvordan man bruger en usb memory card

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-13

En af de mest praktiske måder at spare og holde vigtige filer er ved hjælp af et USB- flashdrev . Disse enheder er i stand til at lagre dine filer i en lille , kompakt design , der er kompatibel med stort set alle moderne computer . Ved hjælp af disse enheder er nemt-det tager ikke nogen avanceret computer eller teknisk viden til at gemme, overføre og åbne filer ved hjælp af et USB- drev

Du skal bruge:
USB -drev

<. br > 1 .
Slut USB- drev til computeren . Sæt den rektangulære metal ende af USB -drev i den rektangulære USB-porten på din computer .
2 .
Overfør filer til drevet . At overføre filer direkte til drevet , skal du åbne den mappe , der indeholder de filer, du ønsker at overføre , men ikke åbne filerne selv . Derefter skal du åbne USB -drev ved at gå til " Min Computer " og klikke på USB-drev . Træk de filer, du ønsker at overføre over til USB -drevet vinduet . En status vindue vil poppe op . Når det har dissappeared har filerne blevet overført .
3 .
Gem filer direkte til USB -drevet . Uanset om det er et billede , et dokument eller videoprojekt , hvis du kan gemme den på din harddisk , kan du gemme det til din USB -drev . Du skal blot gå til Fil- menuen, vælg "Gem som " og derefter trække ned " Gem i " menuen og vælg USB-drev . Navngiv filen og tryk på knappen "OK" . Filen er nu på din USB -drev .
4 .
adgang til filer fra din USB- drev . Dobbelt -klik på " Denne Computer " og dobbeltklik derefter på USB- drev . Når du finder noget, du vil åbne , skal du dobbeltklikke på den .
5 .
Fjern USB -drev . I computerens systembakken ( nede nederst til højre , ved siden af tid) , bør du se en ikon med en pil på det . Højreklik på dette ikon og vælg " Fjern hardware ". Tag USB -drev .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man kan ændre en USB-enhed til en trådløs Bluetooth 

Kommentarer

Code:
change