hvordan man bruger en xD kortlæser

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-24

XD kortlæser er en ekstern komponent , som giver brugerne mulighed for at overføre filer fra deres xD hukommelseskort til computeren . Kortlæseren sættes i USB -porten i computeren , som ikke kræver installation . Kortlæseren er let og kompakt nok til at rejse med . Brug af xD kortlæser giver dig mulighed for at downloade filer eller uploade filer til xD -kortet inden for få minutter
1
<. br > Sæt xD kortlæseren i USB -porten på din computer konsol . Det edb-system vil anerkendes det nyligt tilsluttede hardware og tildele et drevbogstav til det .
2 .
Sæt xD -kortet i kortlæseren . Status lys vil begynde at blinke , advarer dig , at enheden læser kortet indholdet .
3 .
Gå til " Start "og derefter " Denne computer ". Her vil du se en liste over alle aktive drev . Find den xD kortlæser drev , skal du dobbeltklikke på , og du vil nu se indholdet af xD -kort
4
Kopier de ønskede filer ved at højreklikke på filen og vælge " . Kopi. "Du kan nu indsætte filen i den ønskede mappe ved at gå til mappen , højreklikke og vælge " Sæt ind. "Gentag denne proces, indtil alle filer er placeret i de relevante mapper .
5 .
Læs anmeldelse på kortlæseren drevet ved at klikke på "X " i øverste højre hjørne . Højreklik på det drev i Denne computer og klikke på "Eject . "Du vil nu kunne fjerne xD kortet fra kortet læser .


Previous:nothing Next:Inspiron 4100 specifikationer 

Kommentarer

Code:
change