hvordan man bruger et trådløst internet usb -kort

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-09-13

Du kan tilslutte et trådløst Internet USB -kort til en bærbar computer at få adgang til internettet via en mobil bredbåndsforbindelse , så du kan surfe på internettet væk fra hjemmet . Desuden , hvis din stationære computer ikke har en indbygget trådløst kort , kan en trådløs internet USB adapter blive tilføjet , så du kan tilslutte computeren til et trådløst netværk . I begge tilfælde er enheden bruges på samme måde

Du skal bruge: .
Computer eller laptop
Trådløst internet USB -kort eller trådløs internet USB -adapter .
Installations-cd'en .

Trådløst internet USB Card


1 .
Tænd computeren, og sæt den cd , der fulgte med det trådløse internet USB -kortet i cd-drevet . Hvis systemet finder cd'en automatisk , software setup lancerer på skærmen .
Hvis systemet ikke finder cd'en , skal du gå til "Start " menuen og vælg " Denne computer " eller " Computer " og dobbeltklik på cd- ikonet for at åbne det . Hvis du bruger en Mac , skal du klikke på " Finder " dobbeltklik derefter på cd -ikonet .
2 .
Følg vejledningen på skærmen for at installere produktet software til din computer .
Den software der følger med en trådløs internetforbindelse USB -kort generelt giver dig mulighed for at interface med enheden på computeren .
3 .
Sæt det trådløse internet USB -kortet i en USB- port på computeren . USB- stikket er almindeligvis foldet op i enheden, og holdes på plads af et omslag , der glider åben.
4 .
Start softwaren installeret med det trådløse internet USB -kort . Login til ansøgningen , og klik på " Connect " for at oprette forbindelse til internettet .

Trådløst internet USB adapter


1 .
Sæt cd'en i computeren ( hvis en cd fulgte med din trådløse internet USB adapter ) . Opsætningen normalt starter automatisk . Hvis det ikke , gå til " Start " og " Denne computer " eller " Computer " på en Windows- system , eller " Finder " på en Mac , og dobbeltklik på drev, der indeholder cd'en for at starte installationen .

2 .
Installer driverne på cd'en ved at følge anvisningerne på skærmen . De chauffører, gør det muligt for adapter til at arbejde på dit system .
3 .
Sæt det trådløse Internet USB -adapteren i en ledig USB -port på computeren . USB- stikket på adapteren kan normalt få adgang til ved at skyde en dækning på adapteren 's kabinet.
4 .
Placer antennen , der følger med det trådløse internet USB -adapter på et sted, hvor det har en klar linje til signalet , såsom oven på computerskærmen eller ved siden af computeren . Når sluttet til computeren , trådløs internetadgang USB -adaptere automatisk genkende den trådløse internetforbindelse .

gode råd og advarsler


 • Hvis det trådløse internet USB -adapter eller trådløst internet USB -kort kommer ikke med software , skal du installere driverne til produktet automatisk første gang , at enheden er sat i.
 • Trådløst internet USB -adaptere er normalt venstre tilsluttet til alle tider, men trådløs internetadgang USB -kort er normalt tilsluttet efter behov .


 • Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man formatere ntfs i en usb flash disk   

  Kommentarer

  Code:
  change