hvordan man kan flash bios ved hjælp af en USB-enhed

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-09-14

På grund af den seneste forældelse af floppy drev er det blevet nyttigt at forstå processen med at opdatere din BIOS , Basic Input /Output System , fra en USB flash- drev i stedet . Opdatering af en computers BIOS er en vigtig opgave, som hjælper med at løse kompatibilitetsproblemer og hardwarefejl . Processen med at opdatere en BIOS ved hjælp af et flashdrev er en nem en , som du kan udrette på enhver computer

Du skal bruge: .
Bootable USB -flashdrev
Bundkort producentens BIOS- opdatering filer .


1 .
Sæt bootbar USB- drev i en ledig USB -port .
2 .
Kopier producenten af bundkortet BIOS opdatering filer til flash -drev .
3 .
Genstart computeren med USB- drev stadig indsat . Efter genstart , vil computeren starte op i DOS ( Disk Operating System )
4
Skriv " cd G : \ " . ( uden anførselstegn ) for at ændre DOS placering kan sammenlignes med din flash drev . Dette forudsætter din flash -drev er "G : \ "-drev. Hvis det ikke er , skal du blot erstatte dit USB -drev tildelte brev i kommandoen .
5 .
Skriv navnet på opdateringen eksekverbare i DOS kommandoprompten og trykke på " Enter " -tasten. Hvis du ikke kan huske sit navn, du kan skrive " /dir "( uden anførselstegn ) for at se en liste over alle filer i øjeblikket på USB -drevet .
6 .
Følg alle anvisningerne på skærmen. Brugerne er påkrævet i de fleste tilfælde at bekræfte de ønsker at opdatere BIOS og accepterer en slutbrugerlicensaftale .
7 .
Fjern USB -drev , og genstart computeren, når processen er færdig til initialisere den nye BIOS firmware .

gode råd og advarsler


 • Tjek den aktuelle BIOS- version, ved at skrive msinfo32 i " Søg " eller " Kør "-boksen nederst på Windows "Start " -menuen. Den aktuelle BIOS-version vises i listen til højre under " System Sammenfatning. "
 • Hvis computeren ikke vil starte op fra USB- drev , sørge for, at USB- drevet er indstillet til nummer et i den nuværende BIOS startrækkefølgen og at bundkortet understøtter opstart fra USB -flash -drev .
 • Sikkerhedskopier alle vigtige filer, før du forsøger at flashe BIOS , og oprette en BIOS backup .
 • Brug ikke en USB- flash drev, der har nogen vigtige data bakkes op om det , bruger kun en tom flashdrev , der er gjort bootable .
 • Tjek BIOS- opdatering filen Vigtigt nøje for at sikre computeren har alle de anbefalede opdateringer og patches .


 • Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man kan lave en usb printer enhed, der ikke er anerkendt   

  Kommentarer

  Code:
  change