hvordan man kan forbinde to computere med en printer med USB

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-09-18

Hvis du har to forskellige computere tæt på hinanden er der ingen grund til at købe en separat printer til begge systemer . I stedet kan du bruge enkelt printer på de to forskellige computere . Selv om det er lettere at tilslutte enkelt printer via en trådløs forbindelse , kan du vælge at bruge et par USB -kabel til at forbinde enkelt printer med de to computere

Du skal bruge: .
2 computere
Printer.
3 USB -kabler .
USB -hub .
Driver installations-cd'en .


1 .
Sæt USB- kablet i USB- porten på bagsiden af printeren . Dette kabel leveres med printeren . Men du behøver at købe de to andre USB- kabler fra en elektronik butik .
2 .
Slut den anden ende af USB -kablet i en 2- til -1 USB-hub . Denne hub tager signalet fra computere og sender den til printeren . Nogle samlingspunkter har mere end to havne , og det er fint .
3 .
Forbind de to resterende USB -kabler til USB-portene på USB- hub og stik den anden ende af USB -kabler i en ledig USB- port på hver computer ( hver computer opretter forbindelse til en af USB- kabler ) .
4 .
Tænd printeren, og de to computere . Indsæt driver installations-cd'en i en af computerne . I et øjeblik føreren installationsguiden belastninger . Følg anvisningerne , overlod alt som standardindstillinger , for at fuldføre installationen af driveren.
5 .
Fjern installations-cd'en , og indsætte det i anden computer . Gentag den samme proces med at installere driverne .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man kan lave usb kabel ender 

Kommentarer

Code:
change