hvordan man kan klone harddiske på usb -drev

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-06

Tage kopier af filer vil ikke hjælpe , hvis det hele harddisken udvikler et problem , og får operativsystemet på det at undlade at arbejde ordentligt . Gør en nøjagtig kopi , eller klon af en harddisk på en ekstern USB- harddisk bevarer den oprindelige i tilfælde af eventuelle diskfejl skulle opstå , og beskadige drevet . Der er en række af Klon kopi programmer til rådighed for både Mac og pc , som vil klone en harddisk på en ekstern USB- harddisk . Klon kopiere programmer alle arbejder på samme måde, som ikke kræver nogen computer ekspertise for at bruge .
1 .
Sæt den ene ende af USB- kablet til udgang af USB -harddisk . Fastgør den anden ende af USB -kablet til en USB -port på computeren . Vent på ikonet for USB- harddisk til vises på computerens skrivebord .
2 .
Download en Klon kopi program til computerens skrivebord , ligesom gratis prøveversion af Carbon Copy Klon for Mac eller den frie LETHED Disk Copy for en pc ( se links i indtægter). Dobbelt -klik på ikonet for den klonkopi programmet , når det er fuldt downloadet . Følg menuerne for at installere programmet på computerens harddisk . Genstart pc'en.
3 .
Kør klonkopi programmet . Vælg computerens harddisk fra drop down menuen under " Source Disk "fanen . Vælg navnet på USB- harddisken fra drop down menuen under " Target Disk " fanen .
4 .
Klik på afkrydsningsfeltet ud for navnet på computerens harddisk i kolonne under " Source Disk " fanen for at vælge hele harddisken for at være klonet .
5 .
Vælg " Backup Everything "eller " Klon " fra drop down menuen under " Target Disk "-fanen .
6 .
Klik på " Clone " knappen nederst i Klon kopiere programmet . Klik på " Ja " i bekræftelses vindue, der vises .
7 .
Afslut klonkopi programmet , når processen er afsluttet . Træk ikonet for den USB -harddisk til papirkurven , hvis det på en Mac eller højre-klik på ikonet for USB- harddisken og vælg "Eject " hvis der på en pc . Tag USB -kablet fra USB- harddisk og fra USB- porten på computeren .

gode råd og advarsler


 • Du kan bruge en trinvis sikkerhedskopi til at holde de klonede harddisk en nøjagtig kopi af den oprindelige harddisk som tiden går .
 • Hvis USB -harddisk ikke har så meget plads som computerens harddisk , vil kloning processen mislykkes .


 • Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:Hvordan opgraderer jeg min usb hub ?   

  Kommentarer

  Code:
  change