hvordan man kan konfigurere computerens strømforsyning

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-09-28

En computer strømforsyning behøver ikke en masse konfiguration , da de er enkle stykker hardware . Strømforsyningen kan være en farlig ting at arbejde med , så du bør aldrig åbne en profil , som de leverer elektricitet og kan forårsage alvorlige kvæstelser. Heldigvis behøver du ikke at åbne din strømforsyning for at få den klar til din computer . Strømforsyningen er en vigtig del af din computer og bør overvejes nøje , når de køber en

Du skal bruge: . .
Skruetrækker


1
Beslut hvad strømforsyning til at købe . De fleste strømforsyninger ( PSU'er) vil arbejde i de fleste computere , så længe du har mindst en 300- watt PSU , vil de fleste computere fungere korrekt . Hvis du har flere harddiske , flere optiske drev og ekstra hardware, der kræver strøm tilslutninger , bør du overveje en 500- watt eller større strømforsyning .
2 .
Skru PSU i ryggen af sagen . Strømforsyningen og sagen bør have fire huller , der passer sammen . Strømforsyningen vil ofte sidde på en lille afsats eller hylde inde i sagen og vil blive skruet på plads fra ydersiden .
3 .
Tilslut strømforsyningen stik fra strømforsyningen ind i bundkortet . Dette er en 20 eller 24 pin stik . Nogle bundkort har en ekstra plads for en 4 -pin stik lige til magten CPU . De øvrige kabler kaldes Molex kabler og forbindelse til de forskellige stykker hardware , såsom harddiske .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tage ud en Dell Latitude D800 

Kommentarer

Code:
change