hvordan man kan konvertere en SCSI-drev til usb

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-09-21

Small Computer System Interface ( SCSI ) seriel port drev er et ret gammelt port, som computere, der bruges til at bruge til at oprette forbindelse til printere og eventuelt , gamle spil controllere . Imidlertid har disse former for havne længe været opgivet . Så hvis du ejer en ældre printer eller et stykke hardware , der kræver en SCSI -port , kan du bruge en USB-til-SCSI adapter , som i alt væsentligt konverterer en USB -port til en SCSI- port

Du skal bruge: .
USB -til-SCSI -adapter med chauffør disk .
SCSI hardware driverinstallationen disk.
Diskettedrev .


1 .
Slut et USB-til-SCSI adapter til et af de tilgængelige USB- porte på din computer .
2 .

Tilslut SCSI seriel port til det gamle hardware , du vil tilslutte . Du vil måske bemærke computeren ikke , at det er opdaget et nyt stykke hardware .
3 .
Sæt adapterens driverinstallationen disk i computeren . Denne driver fortæller computeren , hvordan du læser SCSI adapter. Vent , indtil installationsguiden til at indlæse , og følg derefter vejledningen for at fuldføre opsætningen .
4 .
Indsæt disketten driver til dit gamle hardware i din computer . Hvis du ikke har et diskettedrev på din computer (de fleste nye computere ikke ) , kan du købe en floppy disk drev, der kan oprette forbindelse til din computer via et USB- kabel . Installer drivere til disk , før du indsætter SCSI driveren installationsdisketten .
5 .
Åbn " Denne computer " ( eller "Computer " for nogle versioner af Windows ) , og dobbeltklik på på diskettedrevet ikon . Dette indlæser et vindue , der indeholder alle de oplysninger på disken . Du vil se et ikon , der siger " Installer " eller har en " . exe "i slutningen af filnavnet . Det er føreren. Dobbelt -klik på denne for at starte installationen af driveren . Følg anvisningerne for at afslutte opsætningen. Du kan nu begynde at bruge din SCSI hardware på computeren .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man formatere usb drev til ntfs 

Kommentarer

Code:
change