hvordan man kan lave usb kabel ender

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-09-18

Hvis USB- kabel, du bruger til at forbinde din computer til andet hardware er beskadiget , kan data ikke overføres korrekt mellem de to enheder . Men du kan være i stand til at fastsætte den beskadigede ende af USB- kablet . Medmindre data stikket helt afskåret fra kabel ( i hvilket tilfælde du skal udskifte kablet ) , bør du ikke have for meget af et problem at reparere kablet

Du skal bruge: .
Needle spidstang
Pincet .
Fugtig klud .


1 .
Undersøg USB -kablet for at se, hvad der er galt med det . Mest sandsynligt er det enten bulet eller der er støv og snavs stak inde i enden af kablet .
2 .
flade ud USB- kabel med et par nål spidstang . Du kan manipulere udenfor metal med tang , hvis det er bulet . Når overfladen er flad igen, kan kablet indsættes i en computer eller hardwareenhed .
3 .
Træk støv og andre gunk fra indersiden af kablet med en pincet der er små nok til at nå ind i kablet , og fjern snavs . Snavs inde i kablet , kan forårsage overførsel af data problemer .
4 .
Rens side af kablet med en fugtig klud . Spildt indhold på siden af kablet kan forhindre den i at indsætte korrekt . Efter rengøring af kablet lad det tørre , før du bruger den med udstyr .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man bruger en USB som en diskette 

Kommentarer

Code:
change