hvordan man kan lave usb -porten

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-09-22

USB eller Universal Serial Bus teknologi har været gode til at fjerne gætterierne omkring tilslutte enheder til en computer . Med USB , er du i stand til at tilslutte enhver enhed til computeren , og det virker . Undtagen når det ikke . Så du forlod forsøger at finde ud af, hvad der gik galt , og hvordan yo lave USB-port . Hvor du taler om en USB- stick , webcam , printer det første symptom , at der er et problem er , at computeren ikke engang anerkender , at enheden findes . Fastsættelse af USB- porten er faktisk ikke så svært , men kan være nerve wracking første gang , du er nødt til at gøre det . Her er nogle ting at forsøge at hvis du vil fastsætte en USB- port

Du skal bruge: . .
Computer med en brækket USB -port


1
Før du begynder at arbejde på USB -porten , skal du sørge for , at enheden ikke er problemet . Hvis computeren siger , at der er en ny USB -enhed , men at den ikke kan bruge det , der typisk er et problem med enhedens driver , og ikke USB- porten . Hvis dette er tilfældet , er din bedste mulighed er at geninstallere eller opgradere enhedsdriveren . Â Prøv at indsætte enheden til en anden computer . Hvis enheden fungerer , er mest sandsynligt at problemet med computeren og ikke enheden .
2 .
Prøv at genstarte maskinen . Genstart computeren nulstiller al den software til standard staten og vil rydde op i mange emner . Opstarten proces også kontrollerer alle enheder på computeren og kan til tider fastsætte en USB- port . Først lukke ned for maskinen . Tilslut USB- enheden op til computeren og starte den . Denne genstart vil undertiden fastsætte en dårlig USB -port .
3 .
Prøv at slutte USB- enheden til en anden USB- port på samme computer . Hvis enheden arbejder nu , den gamle USB -porten har formentlig en hardware eller BIOS problem . Gå til trin 5 for at forsøge at fastsætte en dårlig USB -port gennem BIOS . Fastsættelse af en hardware- problem på en USB- porten, kræver arbejdet på bundkortet , som er typisk dyrere blot at tilføje et nyt USB- porte .
4 .
Afinstaller din computers USB -enhed bus manager . Enhedshåndteringen styrer USB adgang og til tider bliver beskadiget. Fastsættelse af USB- enheden Manager kræver administrator rettigheder på maskinen . Den bedste måde at afinstallere enheden bussen manager er at højreklikke på din computers ikon og vælg egenskaber . Â Dette vil bringe hardwaren op indstillingerne for din maskine . Klik på fanen Hardware , og vælg Enhedshåndtering . Enhedshåndteringen lister alle enheder på computeren . Det næste skridt er at åbne op for " Universal bus-controller " valgmulighed . Højreklik på alle konti under denne indstilling og afinstallere dem . Når alle enhederne er blevet fjernet , skal du genstarte maskinen ved hjælp af USB tilsluttede enhed . Efter genstart ,-vinduer re installerer USB-enheden manager . Det meste af tiden , vil denne rettelse USB-porten .
5 .
Den næste ting at prøve , er at kontrollere BIOS . Genstarte maskinen og gå ind i BIOS Setup -skærmen . Du bør du kontrollere, at alle USB-portene er aktive . Hvis de er , bør du prøve at nulstille BIOS indstillingerne til standardindstillingerne . BIOS reset vil undertiden løse USB- port . Men hvis det ikke du bliver nødt til at overveje at opgradere BIOS . Opgradering en computer BIOS er meget afhængig af producenten af bundkortet , og du bliver nødt til at besøge din computer producentens hjemmeside for detaljerede instruktioner .
6 .
Det sidste trick at forsøge at fastsætte en USB- port er at reparere dit OS . Undertiden USB-driverne kan få ødelagt og bryde USB-porte . Du kan geninstallere systemet filer på den computer , som bør fastsætte USB-porten . Dine data filer skal ikke ændres i denne proces , men det er en god id¨¦ at lave en fuld backup af computeren i god tid . I vinduer , er en OS re-installere gøres ved at fylde vinduerne installations CD /DVD og vælge reparere Windows installation. Bare følg de trin , og du har ofte en fast USB -port ved afslutningen af processen .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan man kan skabe usb boot disk i Vista 

Kommentarer

Code:
change