hvordan man kan opgradere fra usb 1,1 til usb 2,0

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-09-03

USB står for Universal Serial Bus . For de fleste mennesker, der er computer-jargon , men næsten alle ved , hvad en USB- forbindelse ser ud , og næsten alt , der forbinder eksternt til din computer bruger en USB-forbindelse . USB 2,0 er en meget hurtigere version end USB 1,1 . Det betyder, at når du tilslutter en USB 2,0 -enhed , information bevæger sig meget hurtigere til og fra din computer . Du kan ikke opgradere din gamle USB 1,1 enheder, men du kan opgradere din computer , så den kan arbejde med USB 2,0 enheder

Du skal bruge: .
USB -kort .


1 .
Få et USB- kort . Du kan ikke opgradere enhver USB tilslutninger på bundkortet , men du kan tilføje USB 2,0 -forbindelser ved at købe og installere et USB 2,0 -kort fra en computer forhandler .
2 .
Åbn computeren ved fjerne side af den computer, der er skruet på bagsiden af sagen . Døren bør derefter glide ud . Nogle computer tilfælde som dem, der foretages af Dell åbne ved at trykke på en knap på toppen og /eller bunden af kabinettet , og derefter sag kan trækkes åben .
3 .
Sæt USB 2,0 kortet i en ledig kortstik på bagsiden af computeren. De slots er lige under alle de indbyggede forbindelser på din computer , såsom de ældre USB- porte . Du kan have til at skrue en dækplade og fjern den, hvis den dækker åbningen på computeren . Sæt kortet ind i åbningen og skru pladen på kortet på computeren . Luk computeren , og skru døren på plads igen.
4 .
Genstart computeren. Mens computeren starter , sættes en cd , der indeholder drivere , der fulgte med kortet i cd-drevet . Hvis Windows beder om driverne , skal du gå til cd'en , og vælg en passende mappe og driver fil .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:usb vs analog headsets 

Kommentarer

Code:
change