hvordan man kan skabe usb boot disk i Vista

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-09-22

En boot disk er en enhed , der vil give din computer til at starte op uden at gå ind i operativsystemet er placeret på din fysiske harddisk . Dette er nødvendigt for at foretage visse ændringer på harddisken eller computeren , såsom formatering af pc eller opgradering /geninstallation af OS . Oprettelse af en boot -disk ud af en USB -drev giver dig en enkel og bærbar boot disk , der kan holdes på din nøglering i tilfælde af en nødsituation

Du skal bruge: .
USB -drev
. Windows Vista disk .


1 .
Download gratis Win til Flash nytte (eller enhver anden Vista-kompatibelt USB- boot disk programmer) . Se " Ressourcer "nedenfor , for links . Dette program kan du oprette en Vista boot disk på din USB- drev , så du kan starte direkte fra USB- drev i sig selv.
2 .
Indsæt din Windows Vista Disk og din tomme USB -drev ind i computeren. Husk, at efter denne proces er afsluttet , din USB- drev er kun brugbar som en boot disk , så du skal ikke forvente at bruge det til opbevaring af filer i fremtiden .
3 .
Klik på knap til Windows Installation Overførsel Wizard, som hjælper dig gennem processen med at skabe boot disk . Du skal blot pege programmet til din cd -drev ( typisk D drevet ) ved at klikke på det medfølgende menu, så punkt computeren til USB- drev ved at klikke på drevbogstavet for dit USB- drev , og den automatiserede proces vil indlede .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:hvordan du installerer en intern USB 2,0 port 

Kommentarer

Code:
change