hvordan man omdirigerer en USB-indgang til tastaturet

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-09-23

Hvis du ønsker at frigøre nogle USB porte på din computer , kan du ønsker at flytte et par af dine USB-enheder til dit tastatur . Mange tastaturer kommer nu med ekstra USB installeret porte . Dette giver dig mulighed for at tilslutte flere enheder , så som din mus , spilcontrollere eller eksterne harddiske ind i tastaturet , hvilket frigør USB-portene på din computer for andre enheder at oprette forbindelse til
1 .
Tilslut et tastatur med ekstra USB porte til din computer ( hvis du ikke allerede har et sådant tastatur ) . Du kan købe et tastatur som denne på ethvert lokale computer butik .
2 .
Indsæt driver installations-cd'en i computeren , vent installationsguiden til at indlæse , og følg anvisningerne for at installere driverne . Driverne fortælle computeren om USB-porte på tastaturet . Uden at installere de drivere, du kan ikke være i stand til at tilslutte andre USB- enheder til tastaturet .
3 .
Slut andre USB -enheder til USB -porte på tastaturet .

4 .
installere nogen drivere for USB -enheder , hvis de er nye . Men hvis de USB-enheder netop er blevet flyttet fra andre USB- porte til porte på tastaturet , du behøver ikke at til noget . Du skal blot sætte dem ind i tastaturet er nok .


Previous:hvordan man kan overclocke Intels Core 2 quad q9400 Next:Hvordan kan jeg gendanne filer fra min eksterne USB-harddisk til fri ? 

Kommentarer

Code:
change