hvordan man optager edb-data til en digital videooptager

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-09-26

Digitale videooptagere oprette digitale filer fra analog audio og video information . De fleste mennesker bruger DVRs til at optage tv , men DVRs kan også optage edb-data fra en computer med analog audio og video udgange . Enhver, der foretrækker ikke at fange digital video direkte på sin pc -skrivebordet kan installere en video-capture card til at eksportere video til en digital videooptager . Med edb- oplysninger om en DVR , kan du afspille din pc markedsoperationer på enhver tv-

Du skal bruge: .
VGA-til-S-Video converter box .
Audio interface .
S-Video -kabel .
RCA -kabel .


1 .
Indsæt installations-cd'en i din audio interface . Interfacet er en enhed til konvertering af analog lyd til digital lyd , og giver RCA udgangsjackstik til din computer lyd. Kør installationsprogrammet , og tilslut din interface til en USB-port på computeren , når installationsprogrammet beder dig om det. Spring dette trin , hvis du ikke har planer om at optage lyden fra din computer .
2 .
Luk computeren ned og afmontere VGA kablet fra din skærm . VGA -kablet er skærmen kabel, der er ikke sat i en stikkontakt . Sørg for, at VGA- kablet er sluttet til video output -porten på din computer , og tilslut derefter den anden ende af kablet til VGA- indgangen på dit konverteren.
3 .
Forbind video output af konverteren boksen til indgangen på din DVR med et S-Video -kabel . S-Video kablet er et standard video -kabel, du måske allerede bruger til at sende video-oplysninger fra din DVR til dit tv .
4 .
Tilslut venstre og højre lyd kanaler på din audio interface til venstre og højre indgange på din DVR med en RCA -kabel . Sørg for, at din DVR også er forbundet til et fjernsyn , så du kan se og høre , hvad du optager , når du begynder . Tænd din computer , omformer boks , DVR og tv.
5 .
Tryk på " Optag "på din DVR . Juster lydstyrken ved at dreje knappen på dit audio interface . Udfør ethvert skrivebord operationer , du gerne vil optage . Tryk på " Stop " på din DVR , når du er færdig med at optage .

gode råd og advarsler


  • Ifølge University of Pennsylvania , nogle VGA konverter bokse skærm NTSC video , som er den standard opløsning for video i Nordamerika . Nogle konverter bokse tilbyder også en anden video -udgang til samtidig visning på en computerskærm .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan lave lyd på en asus p5qc Realtek ALC1200 driver     

    Kommentarer

    Code:
    change