problemer med optisk mus

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-09-27

Musen , ligesom alle andre dele af den personlige computer , har undergået væsentlige ændringer og forbedringer i de sidste to årtier . Den optiske mus er designet til at bruge en infrarød forbindelse eller LED lys for at "se " og skrivebordet eller overfladen det er tændt, og følge eventuelle ændringer i sin holdning . Selv om innovative , og meget længere levetid end mekanisk mus , er den optiske mus ikke uden problemer .

de stadig få Dirty

Optisk mus bruger en LED eller infrarødt lys for at føle eller " se " overfladen den hviler på og foretage tilpasninger til markørens position baseret på ændringer . Selvom optisk mus, ikke har fysisk bolde for at få beskidte som mekaniske mus , hvis glasset , at det optiske lys " ser " gennem bliver støv eller snavs fyldt , tracking fejl resultat .

de ikke kan se alt

Optiske mus er ganske let at " narre " ved at placere dem på en endnu moderat reflekterende overflade . Dette skyldes snarere end " se " på skrivebordet for at vide, hvornår det er blevet flyttet , en optisk mus på et spejl , eller glasoverfladen faktisk bare " ser " sig selv . Optiske mus skal bruges på en mønstret eller mørk overflade til de bedste resultater .

De er Power-Intensiv

Optisk mus bruge en temmelig stor mængde strøm i forhold til den mekaniske mus , de udskiftes, og laser mus , der er nu erstatte dem . Dette bevirker, at de fleste problemer for optiske trådløse mus , da de vil dræne batterierne forholdsvis hurtigt .


Previous:nothing Next:hvordan man åbner et batteri 

Kommentarer

Code:
change