Den bedste bærbare chips

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-26

Når du køber en bærbar computer til daglig brug , er det vigtigt at sørge for , at maskinen har en hurtig og kraftfuld processor , og at det også har fremragende elforbrugsværdier. Ifølge CNET , den bedste bærbare chips er hurtige og kraftige nok til at behandle store mængder information og har også en lav nok strømforbrug til at holde din bærbare computer kører i lang tid , selv når unplugged .

AMD Turion 64

AMD chipsæt har en tendens til at være lidt billigere så Intel mærkevarer chip sæt på grund af deres mindre populære mærke . En fælles chip , der anvendes i 64 bit laptops , AMD Turion 64 har fremragende batteri levetid for en processor . Det retails for omkring $ 120 i september 2010. Den dual core version af AMD Turion 64 , AMD Turion 64 X2 Dual Core , er en hurtigere processor på grund af den dual core karakter af chip sæt, men det er en smule dyrere på omkring 250 dollar .

Intel Core 2 Extreme

En chip , der er bestemt til en bærbar computer bliver brugt som en desktop udskiftning , Core 2 Extreme chipsættet er stærk , men har et par ulemper . Processoren adgang og dataoverførsel hastigheder er fremragende , men den chip bruger meget af batteriets levetid utroligt hurtigt . Også detailhandel på omkring 400 dollar i september 2010, hvilken som helst computer understøtter denne chip sæt vil være dyrt .

Intel Core 2 Duo

Intel Core 2 Duo er en god bærbar chip fordi det ikke kun har en masse af regnekraft , men understøtter også fremragende batterilevetid . Med endnu en 2,93 gigabyte chip detailhandel på internettet for omkring 130 dollar i september 2010 , er det en stor mulighed for en person, der ønsker hastighed og bærbarhed i en desktop udskiftning eller en on- the-go laptop . Hvis den computer, du ønsker, med en Intel Core 2 Duo chip er en smule for dyrt , kan du få lidt mindre kraftfulde Intel Core Duo . Det er billigere , og der oversætter til en mere billig bærbar computer , men det har stadig stor batteriets levetid og forarbejdning hastigheder , der er næsten lige så god som de af storebror .

Intel Core Solo og Intel Pentium M

Intel Core Solo og Intel Pentium M er kompatible chips i omkostnings-og regnekraft . Rettet mod brugere , der ønsker ultrabærbar eller ultratynde bærbare , disse chipsæt er lidt dyrere end andre " netbook "-processorer , men de er meget mere batteri-effektive og hurtige i behandlingen afdelingen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan deltage i en acer 5050 tastatur til bestyrelsen 

Kommentarer

Code:
change