Hvordan foretager jeg fejlfinding et problem med en PowerBook G4 ikke har nogen effekt efter hd udskiftning ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-10-30

En af de bedste måder at opgradere en ældre computer , herunder en Apple Macintosh PowerBook G4 bærbar computer , er at erstatte den gamle harddisk med en ny , større og hurtigere drev . Det betyder ikke gøre dig meget godt , men hvis det efter den kedelige procedure for at installere det nye drev , PowerBook vil ikke tænde . Der er flere ting , der kunne gå galt med en harddisk udskiftning , så der er flere steder at kigge efter problemer

Du skal bruge: .
Torx skruetrækkere
Phillips skruetrækkere .


1 .
Kontroller forbindelsen mellem harddisken og computeren . Det mest almindelige problem med harddisk udskiftninger i enhver PowerBook er, at forbindelsen ikke fungerer . Enten multistik stik, som går på harddisken i sig selv ikke sidder korrekt, eller den anden ende går ind i computeren ikke . Da du ikke behøver at afbryde kablet ved computeren i aluminium PowerBook , kan problemet være på harddisken selv . Fjern gummibelagt stikket på harddisken kablet og kontrollere at foretage visse ingen af benene er bøjede . Hvis de er , forsigtigt rette dem . Sæt stikket til harddisken , hvilket gør visse det er forseglet fast . Ethvert problem med denne forbindelse vil holde PowerBook fra magten på . I tidligere Titanium PowerBook , kan du koble bånd fra printkortet så godt, så tjek at sørge for, at forbindelsen er fast så godt.
2 .
Test harddisk i en anden computer hvis du har en , eller tage den til en Apple reparere specialist . Bare fordi du har købt en ny harddisk til at placere i din PowerBook G4 betyder ikke det virker . Det meste af tiden , det vil , men hvis du ikke kan tænde for computeren , giver det mening at teste harddisken . Hvis du har en anden bærbar , sætte harddisken korrekt, tænd for den. Hvis det samme problem opstår , kan du have en dårlig harddisk .
3 .
undersøge alle de forbindelser, som du gjorde da du åbnede din PowerBook G4 computer . Du kan have utilsigtet løsnes noget . I nyere model PowerBook , er der mange komponenter , der overlay hinanden . Tjek dem alle . Kontroller også, strømkablet selv inde i computeren . Hvis den har løsnet sig , kan det forhindre den bærbare computer i at dreje på .
4 .
Test batteri og ekstern strøm ledning . Disse kan synes indlysende , men hvis batteriet blev drænet uheld , kan det være en enkel rettelse. De netledninger på de fleste Mac bærbare computere er lidt spinkelt , så tjek for at sikre din værker . Test det på en anden Mac , hvis du har en .
5 .
Tag din PowerBook G4 computer til en Mac reparation specialist , hvis intet andet virker . Hvis du ved et uheld udløste en spændingsbølge i kredsløb ved ikke grundstødning korrekt , kan det printkort være død . Disse kan udskiftes , hvis nødvendigt .


Previous:nothing Next:hvordan man skifter strømforsyninger til en pc 

Kommentarer

Code:
change