Hvordan opbygger jeg en computer Antec P182 ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-02

Antec P182 kabinettet er en entusiast-niveau tilfælde , der indeholder en række indbyggede blæsere til at afkøle til dine harddiske , bundkort og strømforsyning . I modsætning til typiske tilfælde , placerer P182 strømforsyningen og harddiske i bunden af kabinettet , giver mulighed for bedre ventilation for din vigtigste systemkomponenter . Build tager omkring fire timer for første gang systembyggere

Du skal bruge: .
Bundkort
Processor.
RAM .
Harddisk .
Optiske drev.
Strømforsyning .
Stjerneskruetrækker.


1 .
Ret bundkort med hullerne inde i P182 og skru den på plads .
2 .
Indsæt CPU chip ind i CPU soklen øverst midt på bundkortet . Lås den på plads ved at flytte fastholde grebet om den side af soklen ned . Installer køleplade i henhold til anvisningerne , der fulgte med din specifikke processor .
3 .
Sæt RAM i RAM slots ved siden af CPU soklen . Tryk ned , indtil hver chip låser på plads .
4 .
Skru harddisken ind i båsen ved bunden af kabinettet . Tilslut en IDE -kabel fra bundkortet til bagsiden af drevet . Skru det optiske drev ind i åbningen i toppen af sagen . Tilslut en IDE -kabel fra bundkortet til bagsiden af drevet .
5 .
Skru strømforsyningen i bunden bag i sagen . Forbind ledningerne til bundkortet , optiske drev , harddisk og case fans til at fuldføre bygge .


Previous:nothing Next:hvordan man etablerer en scsi driver uden diskette i xp 

Kommentarer

Code:
change