Konsekvenserne af en desktop pc batteri fiasko

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-07

Som i 2010 , mange pc'er stadig stole på en komplementær metal-oxid halvleder ( CMOS ) batteri til at fungere korrekt . Dette batteri normalt tilsluttes direkte til bundkortet . Batteriet giver nogle strøm til computeren , når maskinen er slukket , så computeren kan huske grundlæggende indstillinger , når du genstarter . Svigt i CMOS-batteriet kan medføre alvorlige problemer for din maskine . Når du genkende symptomerne på svigt, udskiftning af batteriet er en simpel proces .

Dato og tid

Din computer er afhængig af CMOS-batteriet med henblik på at vise dato og klokkeslæt korrekt . Hvis CMOS batteriet begynder at svigte , kan din computer ikke kan huske den faktiske dato og klokkeslæt . Dette bortfalder normalt tyder på en mangel CMOS batteriet ikke ignorere dette symptom . Forkert dato og tid måske ikke synes som en stort problem , men fordi din computer afhængig af dato og tid for funktioner som e-mail og chat tidsstempler og producerer information om oprettelse og ændring af filer , kan det forårsage store hovedpine . , selv forårsager nogle programmer til at standse , hvis computeren tænker din software licens er udløbet .

Manglende finde data

Din computer bruger CMOS-batteriet til at gemme oplysninger om maskinen er installeret hukommelse og drev . Hvis batteriet holder op med at arbejde eller bliver svag , kan computeren ikke kunne finde de oplysninger, du har brug for . Dette kan betyde blot nogle bestemte filer eller programmer , men det kan også betyde manglende evne til at få adgang til hele drev . Hvis du modtager fejlmeddelelser om CMOS RAM , drev konfiguration eller størrelsen på din hukommelse , CMOS batteriet er sandsynligvis på sidste vers og skal udskiftes så hurtigt som muligt .

Manglende Boot

Den CMOS-batteriet hjælper computeren gemme oplysninger om din harddisk . Din harddisk gemmer dine daglige filer, men det gemmer også det primære operativsystem . Hvis computeren glemmer , hvordan man adgang til drevet med operativsystemet , vil computeren ikke være i stand til at starte op . På dette tidspunkt , vil du ikke være i stand til at bruge din maskine , før du udskifter batteriet . Fordi harddiske kan svigte på egen hånd, skal du vurdere, om boot fiasko er en isoleret begivenhed , eller om det er sket i tillæg til andre CMOS-batteriet fiasko symptomer .


Previous:nothing Next:kompatible diskgo usb -flash-drev 

Kommentarer

Code:
change