VFD vs lcd

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-10-20

Vacuum Fluorescent Display ( VFD ) og Liquid Crystal Display ( LCD ) er tynde , energibesparende skærmteknologi . Synsfeltsdefekter typisk konkurrere med LCD-skærme til anvendelse som små skærme på hårde hvidevarer og computerudstyr

Teknologi

LCD-skærme skabe billeder af polariserende lys gennem flydende krystaller pixels . En ryg lys eller ekstern lyskilde er nødvendig for at forstå billedet . Synsfeltsdefekter producere deres egne lys ved at affyre elektroner på mønstre af fosfor på skærmen , får dem til at fluorescere .

Image Alsidighed

LCD-skærme kan skabe billeder i høj opløsning med et stort udvalg af farver . Synsfeltsdefekter er generelt begrænset til nogle få farver og lav opløsning eller foruddefinerede billeder , såsom forudindstillede ord eller tal .

lysstyrke og kontrast

synsfeltsdefekter har højere kontrast og lysstyrke end LCD-skærme , og er lette at læse i al belysning betingelser . LCD-skærme kan være svært at læse i lyse dagslys , og de, der ikke bruger en back lys ikke kan ses i mørke .

Betragtningsvinkel

Den polarisering af lys i LCD-skærme får billedet farver blive forvrænget eller nedtonet , når ikke er set lige på . Synsfeltsdefekter kan nemt læses fra enhver position til visning .

driftstemperatur

Ifølge Noritake site , kan synsfeltsdefekter operere i temperaturer på -40 til 85 grader Celsius . Noritake , at LCD-skærme opererer i mindre udvalg fra 0 til 50 grader Celsius .

Fælles Bruger

LCD-skærme er fælles som computerskærme , mobiltelefon skærme og fjernsyn . Synsfeltsdefekter er populære for enheder, der opererer i hårdere temperaturer eller der skal ses fra alle steder i et rum og omfatter udstyr såsom ovne , bilstereo, vækkeure og dvd-afspillere .


Previous:nothing Next:Sådan nulstiller du en phaser 790 

Kommentarer

Code:
change