adapterstik typer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-10-17

Elektricitet er en del af vores liv . Når du rejser , i din bagage , er du forpligtet til at have en elektronisk adapterstik gerne , at din oplader til din mobiltelefon . Alle disse adaptere kan både 110 volt og 230-240 volt . Den nødvendige strøm vil være til rådighed , men selve stikket normalt adskiller i hvert land . Her er et par beskrivelser af hvilke typer du vil komme på tværs .

American Type A og B

Den amerikanske type eller type A er, hvad du kan finde det meste i amerikanske hjem . Disse Type A -stik er dem med to parallelle flade stikben . Denne type er også almindeligt anvendt over hele verden . Type B er meget lig den amerikanske type men det har en jord -stik , eller formalet gren . Jorden stikket er den tredje gren i øverste centrum

franske type C og D

Den franske type svarer til den amerikanske stikadapter . forskellen er i tænderne . Type C har cirkulær eller afrundede ben i modsætning til den flade dem af den amerikanske type A. Type D er dog meget lig type B med jorden stik , men igen med afrundede stikben .

Type E

Type E er et stik type med to parallelle stikben , og en kvindelig jord stik . Denne særlige type har et hul i det . Stikket skal have et stik der matcher den kvindelige jorden stikket .

britiske og type H

Det britiske Type har tre store flade grene . Det kaldes også Type G og er designet til BS 1363 system . BS 1363 vedrører den britiske standard for indenlandske vekselstrøm stik og stikkontakter . Disse er almindeligt forekommende i det tidligere britiske kolonier . Type H er den stik type, som har flad ben formet til en V- form med en jord -stik .


Previous:nothing Next:hvordan man kan overclocke en AMD Athlon XP 2100 & en Soyo kt400 

Kommentarer

Code:
change