computer processorhastighed krav

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-10-22

Computerprocessorer bliver hurtigere og mere dynamisk , men det er også blevet sværere at forstå deres præstation . Der er mange typer og hastigheder på processorer til rådighed , og generelt mere intensiv aktivitet , jo dyrere og avancerede en processor vil være nødvendigt at håndtere opgaven

Målinger

Der er to primære måder at vurdere hastigheden af en computer processor : klokfrekvens og antallet af kerner . Clock hastighed , målt i gigahertz , indikerer hvor lang tid det tager en processor til at læse data og udføre instruktioner . Fra 2010 , kan hurtigere processorer være 3 GHz og højere . En processor med flere kerner kan håndtere flere instruktioner på et tidspunkt , mens single- core -processorer typisk kun behandle en instruktion ad gangen .

Sammenligninger

Grundlæggende opgaver , såsom at surfe på internettet , redigering af fotos og tekstbehandling don 't kræver megen processorhastighed . Consumer Reports anbefaler en dual-core processor på mellem 1,3 GHz og 2,8 GHz for disse typer af aktiviteter . Redigering high-definition video eller spiller intensiv gaming kræver en mere high -end -processor med fire kerner og en klokfrekvens på så meget som 3 . 33 GHz , ifølge Consumer Reports .

Overvejelser

Mens processoren er en afgørende faktor , hvor hurtigt en computer er , RAM ( Random Access Memory) er også vigtig. En computer med en hurtig processor , men lave ende Hukommelsen vil ikke udføre opgaver så hurtigt .


Previous:nothing Next:hvordan man kan brænde en dvd på en Mac OSX 10,2 

Kommentarer

Code:
change