den bedste præ- bygget computere

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-10-27

Mens den bedste computer til dig afhænger af din påtænkte anvendelse , er det muligt at lave en generel liste over de bedste præ-bygget computere , hvorfra du kan vælge den ene passer bedst til dig . De fleste computere , der gør denne nedskæring er høj-spec'd , hvilket betyder at de har den hurtigste , bedste hardware og er i stand til at udføre meget komplekse operationer hurtigt . Men nogle af de computere er også mindre for dem, der søger portabilitet og brugervenlighed .

Desktop : Compaq Presario CQ5210F

rangeret som den bedste stationære computer ved ConsumerSearch. com , Compaq Presario CQ5210F giver brugerne den magt, de ønsker . Designet til dem, der har den viden og færdigheder til at få mest muligt ud af en computer, 5210 prale AMD 's velansete Athlon X2 dual-core processor , 3 GB hukommelse , en 500 GB harddisk og god alsidig ydelse . Den eneste con er det skuffende grafik , hvilket betyder, at denne computer ikke er et godt valg til gamere eller der er interesseret i multimedier eller video-og fotoredigering .

Multimedia Editor : Mac Pro

Det er velkendt i digitale medier kredse , at hvis du ønsker at være seriøse omkring at oprette og redigere video og fotos , du skal arbejde på en Apple computer . Mac Pro er Apples high -end maskine , med en kæmpe sag , der holder alle mulige magtfulde komponenter . Desuden er maskinen fuldt tilpasselig , hvilket betyder at du kan bestille , hvad specs du har brug for din brug-en uvurderlig bekvemmelighed , der sparer tid opgradering og tweaking efter købet . For denne magt og bekvemmelighed , men du betaler en heftig pris .

Laptop : Forår 2010 Apple MacBook Pro

Apple tager kagen her igen , tilbyder utrolig høj ydeevne MacBook Pro . I stand til at outperforme mange skriveborde , kommer MacBook Pro laptop pakket med op til 4 GB hukommelse og en 2,66 GHz i7 processor . Hukommelsen og processoren kan opgraderes let , og maskinen er smuk og let . Den høje pris er indlysende ulempe , men dette opvejes af det imponerende præstation af maskinen og den intuitive design af Apples produkter og software .

Best Value Desktop : Gateway SX2840 -01

Du må ikke lade denne diminutive maskine narre dig-det packs en alvorlig punch . Omkring $ 800 uden skærm , giver denne computer, du imponerende hastighed og høj specs med fremragende benchmark score , overgå alle de andre maskiner i sin klasse . Selv om det forudsigeligt falder kort som en gaming eller redigering maskine , er dette computeren for at få til dit daglige arbejde . Det vil give dig den zip du lysten og evnen til at opgradere let , alt sammen i en petite pakke .


Previous:nothing Next:hvordan du foretager fejlfinding usb flytbare drev 

Kommentarer

Code:
change