digital notesblokke , der er vista kompatible

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-10-11

Windows Vista er et operativsystem , der kom ud efter Windows XP , men før Windows 7 . En digital notesblok kombinerer funktionaliteten i en standard notesblok med et edb-program . Du kan skrive noter , ligesom du ville gøre på papir , og derefter kan du overføre disse noter på din computer , så du kan gemme og yderligere manipulere dem . Men hvis du har Windows Vista-operativsystemet , skal du sørge for , at din digitale notesblok er forenelige med det .

Adesso CyberPad

Adesso CyberPad Aktive område USB ( universal serial bus ) Digital Notesblok og Grafik Tablet er 8,5 med 11 inches og er kompatibel med Mac OS X og Windows 2000 , XP , Vista og 7 . Denne digitale notesblok kommer med Adobe Photoshop Elements 7,0 og giver dig mulighed for at tage håndskrevne noter og grafik . Det har 32 MB intern hukommelse og har også en Secure Digital (SD ) kort slot , der giver dig ekstra hukommelse . Det bruger et USB- kabel til at forbinde og overføre information til og fra din computer , og det anerkender håndskrift . Det konverterer også noter til digital tekst . Fra 2010 , . denne enhed koster mellem $ 140 og $ 170 online

DSI DigiMemo L2

Det digitale notesblok er 8,5 med 11 inches og kommer med 32 MB intern hukommelse . I 2010, det enheden koster omkring $ 165 online og er kompatibel med Windows XP og Vista . Det giver dig mulighed for at skrive noter og konvertere noter til digital tekst , som du kan dele med andre via e-mail . Det kommer med sin egen digitale pen og en udskiftning blækpatron , og blækket pennen batteriet holder omkring 14 måneder. Mens du kan tilslutte enheden i at overføre filer til computeren , den er bærbar , hvilket betyder at du kan bruge det som en selvstændig enhed .

Digital Notesblok tegneplade

Det Digitale Notesblok Drawing Tablet er kompatibel med Windows 2000 , XP og Vista , og koster mellem $ 100 og $ 220 online i 2010 . Den leveres med 32 MB intern hukommelse og har et SD card slot , som du kan bruge til enten ekstra hukommelse eller som en SD- kortlæser . Du kan også oprette tegninger på denne maskine , som du derefter kan overføre til billedredigeringsprogrammer eller Microsoft Office-programmer . Andre funktioner i denne tablet omfatter muligheden for at tilføje håndskrevne noter til dine eksisterende dokumenter , og det kan konvertere håndskrift til digital tekst . Du kan gemme dine notater i følgende filformater : BMP , PDF , JPEG og HTML .


Previous:nothing Next:Epson P -2000 vil ikke nulstille 

Kommentarer

Code:
change